Anita Vendeghaz Facebook
 
Magyar Română English
About us Gallery Booking attractions Guestbook contact
Tours for groups of ten people
in the surrounding mountains,
with convertible cross-country vehicles.
You can ask for information relating
to our prices or to other details through the
e-mail addresses or phone numbers
on the "Contact" page.
We are pleased to welcome you on the website of the Anita guesthouse!
The Anita guesthouse is, in fact, a group of guesthouses, consisting of 3 independent houses, to which we will refer to as Anita, Enikő and the Cottage. The Anita guest-house was built in 2004; at first, it was only intended for personal purposes, but later we reached the conclusion that if we redesign it a little, we could make it suitable for the accommodation of guests. This provided us a great opportunity to get to know people, to link friendships.
Details here.
For ordinary days and for holidays.
Without preservatives and food additives!
"The world is a great book,
of which they that never stir
from home read only a page."
(St. Augustine of Hippo)
E-mail: anitaeniko[kukac]freemail.hu, anitavendeghaz67[kukac]gmail.com
Mártai Júlia

Kedves Enikő és Laci!

Csodálatos 5 napot töltöttünk el Nálatok. Az első kellemes meglepetés akkor ért, amikor a megérkezés előtt kb. fél órával az autóban csörgött a telefon és érdeklődtél az érkezés várható idejéről. Biztosan tudtuk, hogy jó helyre megyünk és szerető fogadtatásban lesz részünk. Az elhelyezés, ellátás, a gondoskodás, a beszélgetések, a törődés nagyon jól esett mindannyiunknak. A bőséges és változatos reggeliken túl a mindennapi hosszú túrázásainkat követően különleges gasztronómiai élményekben volt részünk a vacsorák alkalmával. Az már csak hab a tortán, hogy Laci egy harmonikát is biztosított rendelkezésünkre minden napra, így a többi vendég is zenés vacsorában részesült!! Még egyszer köszönjük a vendégszeretetet és sosem feledjük az itt töltött napokat.
Mindenkinek ajánljuk, hogy Nálatok vendégeskedjen.

Üdvözlünk Benneteket szeretettel:
Julcsi, Mátyás, Timi, Peti

Kedves Enikő és a Többiek!

Csodálatos napokat töltöttünk nálatok, felejthetetlen élményekben volt részünk ezalatt a 6 nap alatt.
A szobák tisztasága, éttermetek gasztronómiai csodái mind lenyűgöztek bennünket, és nem csalódtunk bennetek egyszer Sem!
A csapat Magyarország minden szegletéből érkezett (Győr, Esztergom, Dorog, Balatonfüred, Nyíregyháza), mindenki már most visszavágyik hozzátok!
Kívánunk nektek sok - sok vendéget, és köszönjük a szeretetteljes fogadtatást!

Puszi
Ákos, Mariann, Szandra, Zsolti, Erika, Zalán, Dénes, Judit, Barbi, Emi, kicsi Ákos, Dóri és Brigi
Szilágyi Brigitta
Moldovánné Bényei Anna

Kedves Enikő!

Nagyon kellemes hetet töltöttünk el július végén a vendégházban. Gyönyörű helyeken jártunk és mindig szívesen vártuk a visszaérkezést este, hozzátok.Miért is?
Mert mindig finom, ízletes ételekkel vártál. Emellett barátságos, családi hangulat fogadott bennünket!!
Mindenkinek szívből ajánlom, hogy szálljon meg itt, ha arra jár!!!

További jó munkát kívánok neked, segítőidnek és családodnak!

"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"

Üdvözlettel: Anna és János

Csodálatos napokat töltöttünk itt! A vendéglátók kedvessége, a táj szépsége, a csönd és nem utolsósorban a finom ételek miatt bátran ajánljuk mindenkinek aki pihenésre, igazi feltöltődésre vágyik. Kati és Tamás Mezőkövesdről.
Ónodi Katalin
Szabóné Mogyoró Éva
Kedves Enikő!
Családom és a magam nevében is köszönöm a szíves vendéglátást, a bőséges és isteni finom reggeliket és vacsorákat.( Külön kiemelve az Evelinnek készült tükörtojást, Bencének a "zöldség" mentes levest!!!!) A táj és a környék lenyűgöző, a székelyek vendégszeretete példaértékű. Jó lett volna a terepjárós túrát is kipróbálni..... De legközelebb az is sorra kerül!!!!!
Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák kényelmesek, tiszták az étkezés nagyon finom és bőséges volt. Nagyon szép környezet Bátran ajánlom mindenkinek!
Verasztó Henrietta
Csatáriné Szabó Eszter
Kedves Enikő és Segítőid !
Nagyon jó volt Nálatok lenni. Kedves, szeretetteljes vendéglátásban volt részünk. Finom. bőséges étellel, kényelmes szállással láttál el bennünket. Türelmesen vártál ránk amikor lekéstük a vacsora időt.
Köszönünk mindent, remélem még lesz alkalmunk visszatérni.
Egy 12 tagú család 10 hónapostól 61 évesíg.

Kedves Enikő!

Hálásan köszönjük mindazt, amit 5 napig élvezhettünk Önöknél családunk társaságában!
Feledhetetlen hely marad számunkra. Barátságos, kedves személyzet, gyönyörű táj és fantasztikusan finom, bőséges ételek.
Sikerült nagyon szép emlékeket szereznünk. Amint tehetjük, visszatérünk.
üdvözletünket küldjük, és sok vendéget kívánunk, Budapestről: Kókai András és családja

Kókai András
Makra Judit

Kedves Enikő! Kis csapatunk már 5. alkalommal szállt meg nálatok. Most is csodálatosan éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket! Finom ételek, kényelmes szobák és nagyon szívélyes vendéglátás :) :) :) KÖSZÖNÜNK SZÉPEN MINDENT. Reméljük jövőre is találkozunk!!!

Makra, Hugyi, Balogh és Széplaki család :)

Kedves Enikő!

Köszönjük a fantasztikusan finom ételeket, azt a felejthetetlen vendéglátást, amiben részünk volt!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha arra jár, az Anita Vendégházban szálljon meg! Remélem, egyszer még mi is újra eljutunk oda!

Üdvözlettel:
Vincéné Solymár Emese és Vince Ernő

Vincéné Solymár Emese
Kisguczi Ildikó és Péter Ferenc

Kedves Enikő!

Egy kicsit megkésve,de nagyon szépen köszönünk MINDENT! Először 2009 augusztusában jártunk Nálatok. 14-en mentünk egy hétre. Fantasztikusan éreztük magunkat. Festői táj,gyönyörű ház,fantasztikus ételek és kedves fogadtatás... :) Így teljesen egyértelmű volt,hogy 2015-ben is Nálatok szállunk meg. Enikő egy fantasztikus háziasszony,a rengeteg munkája mellett arról sem feledkezett meg,hogy egy héttel a lagzink után megyünk hozzájuk,és egy gyönyörű virágcsokorral várt bennünket. Példa értékű a figyelmessége és kedvessége. Még egyszer nagyon köszönjük :) Nagyon jól esett nekünk! És hát bátran kijelenthetjük,hogy 6 év elteltével a helyzet változatlan. Gyönyörű igényes,tiszta ház.,változatos-bőséges-finom ételek és fantasztikus vendéglátás!!! A vendégkönyvből idézve,amin nagyon jót nevettünk,mi is " 4 napig szenvedtünk Enikő fantasztikus bőséges lakomáitól"... Szóval bátran ajánljuk mindenkinek! Puszilunk Benneteket! Ildikó és Feri

Peisaj frumos,gazda primitoare ,conditii bune .RECOMAND TUTUROR!!!!!!frumos o sa mai venim!
Filip Adrian
Magyary Mónika
Kedves Enikő!
Köszönet a kedves kiszolgálásért, a kellemes, családias szállásért. A bőséges, választékos reggelikért, laktató, ízletes vacsorákért. Az igyekezetért, hogy minden vendégnek a kedvére tegyél, nem kímélve a fáradtságot. Aki nálatok éhes marad...megérdemli. :0) Sajnáljuk, hogy a dzsipes túra elmaradt, melyre oly nagyon készültünk - egy okkal több, hogy visszatérjünk hozzátok. Sok sikert és kitartást a továbbiakban. Terveim szerint visszatérünk.
Mónika, Melina, Karesz, Terus

Kedves Enikő!

Köszönjük a nálatok eltöltött csodálatosan szép 7 napot.
Vendégszeretetetek, kedvességetek, segítőkészségetek, figyelmességetek példás. Az ételek nagyon finomak változatosak és bőségesek voltak.
Akik még nem voltak azoknak csak ajánlani tudjuk.
A vendégház tökéletes helyen Gyergyószentmiklós mellett csendes jó levegőjű szép környezetben van.A környéken (60 km-es körzetben) rengeteg a látnivaló, mindenkinek erősen ajánlott!
Csend, kellemes- és családias- légkör, szíves fogadtatás, nyugalom ami jellemzi ezt a helyet.
Kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel nagyon meg voltunk elégedve.Köszönünk szépen mindent.
Bízunk benne, hogy a jövőben még lesz lehetőség itt nyaralni.
Puszilunk benneteket!
Üdvözlettel: Anita és a két Zoli

Gera család
Hugyi László

Kedves Enikő!

Az idén áprilisban már negyedik alkalommal voltunk Nálad. Első két alkalommal egy-egy éjszakát, a harmadjára két éjszakát, most pedig három éjszakát töltöttünk a Vendégházban a barátaimmal. Nem véletlenül jöttünk vissza Hozzád. Már első alkalommal is úgy fogadtál Bennünket mintha ezer éve ismernénk egymást és nem vadidegenek lennénk hanem közeli rokonaid. Már akkor megfogadtuk, hogy visszatérünk a vendégházba. Így természetes, hogy a következő alkalmakkal már eleve úgy terveztük erdélyi körutunkat, hogy Nálad szállhassunk meg.
Magam és a barátaim nevében is köszönöm azt a szeretetet amivel fogadtál Bennünket. Azóta is emlegetjük azt a bőséges ellátást amit kaptunk (Egy valamiben volt csak hiányunk: csak egy gyomrunk volt így nem tudtuk azt a sok finomságot mind elfogyasztani amit elénk tettél :) ). Remélem hamarosan visszatérhetünk hozzád.
Hálás köszönettel: Laci

Kedves ENIKŐ!

Lassan 1 hónapja, hogy eljöttünk Tőletek, de nem múlik el úgy nap, hogy ne jutna eszünkbe az ott eltöltött idő.
Kedvenc zenekarom dalszövege jut eszembe
"Itt élj, vagy bárhol: lényeg, hogy otthonra lelj!
így élj, vagy bárhogy, a szíved magyar legyen!”
Nálatok otthonra leltünk, szeretettel teli, csodálatos helyre találtunk, ahol jó volt magyarnak lenni!
Ennyi törődést, gondoskodást, ennyi finom ételt és italt még egyetlen helyen sem kaptunk, pedig már több felé is megfordultunk Erdélyországban.
Ha tehetnénk minden hónapban, minden héten visszamennénk hozzátok.
Már most a jövő nyarat tervezzük, hogy mikor megyünk legközelebb.

Drága Vendéglátóink!

Feledhetetlen napokat töltöttünk Nálatok, melyért ezúton mondunk köszönetet.

Simon és Geönczy család

Ui.: Ha jöttök Bogácsra, szóljatok! :)

Simon László
Schvarcz Anita

Kedves Enikő!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked és sokszor puszilunk Benneteket Pécsről! :-)
Ahogy idén is visszatértünk, jövőre is vissza fogunk térni hozzátok, mert amit Ti adtok, azt nagyon kevesen tudják, ez az igazi vendéglátás, tele szeretettel, odaadással, csak hálásak tudunk lenni, hogy megismertünk Benneteket! Édes Lacikát külön pusziljuk! :-)

Anita és Péter

Kedves Enikő!

Köszönjük szépen azt a csodálatos 9 napot, amit a szállásotokon tölthettünk. Felejthetetlen volt, azóta is minden nap megjegyezzük, hogy 7 óra van, induljunk vacsorázni Enikőékhez :) Finom kaják, családias környezet, mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Biztosan visszatérünk még :) Egy részünk ott is maradt :)
KÖSZÖNÜNK SZÉPEN MINDENT!

Gábor és Réka
Szandrus és Gyuri

Kedves Enikő!

Nagyon szépen köszönünk minden kedvességet, finomságot, szeretetet, amit Tőletek kaptunk, nem tudjuk feledni a Nálatok töltött napokat, a Csodaországot. Reméljük, hogy minél hamarabb újra meglátogathatunk Benneteket és az innen messzinek tűnő, de mégis közeli Hazánkat! Üdv Békéscsabáról!

Wass Albert: Úttalan utakon

Úttalan utakon,
bozótokon és szakadékokon,
árkokon és vízmosásokon
törtetünk láthatatlan cél felé.

Úttalan utakon,
imádkozva vagy szitkozódva,
békés szívvel vagy lázadozva,
de menni kell, mert vissza nem lehet:
fekete falat épített a Múlt
a hátunk megett.

Úttalan utakon…
De túl lélek-határon,
túl gondolaton, túl minden álmon
valami messze vár reánk,
egy fénysugár e rút világon:
talán egy “mindent felejtés”.

Talán egy “mindent újrakezdés”
a végső sziklaszálon.

Úttalan utakon,
végső szívdobbanásig,
utolsó sóhajtásig,
s ha nem ma, holnap, vagy sok-sok év után:
de egyszer eljutunk a sziklaszálig!

Kedves Enikő!
Hálásan köszönjük mindazt, amit 5 napig élvezhettünk Önöknél barátaink társaságában!
Feledhetetlen hely marad számunkra. Barátságos, kedves személyzet, gyönyörű táj és istenien finom ételek.
Sikerült nagyon szép emlékeket szereznünk. Amint tehetjük, visszatérünk.
üdvözletünket küldjük Budapestről:
Erzsébet, Krisztina, Zoltán és László a motorosok
Urbán László
Hegyi Gáborné
Kedves Enikő!
Köszönjük a szíves, baráti, családias hangulatú vendéglátást, felejthetetlen napokat töltöttem el a patak melletti vendégházban a családommal. Csak ajánlani tudom mindenkinek a vendégházatokat.
Minden jót, sok sikert és minél több vendéget kívánok Nektek!
Üdvözlettel:
Hegyiné Adrienn
Kedves Enikő és Laci!
Általatok új értelmet nyert a vendégszeretet szó. Köszönjük Nektek a sok finomságot és kedvességet, amit egy héten át élvezhettünk. Még visszatérünk! :)
Üdv, Anita & Endre
Szentkuti Endre
Koncseg György
Kedves Bajkó család! Felejthetetlen napokat töltöttünk Nálatok , csodálatos környezet csodálatos vendéglátás érezhető szeretet amit nem lehet elfelejteni. Reméljük még visszajutunk Hozzátok! Nagyon szépen köszönünk mindent a Koncseg család Gádorosról

Kedves Enikő!

Hálásan köszönjük Önnek,Ilusnak,Móninak ezt a kìváló vendéglátást!Bőséges és válrozatos ételeket.
Csodálatos környezet,jó levegő,csend nyugalom finom ételek biztosìtják az igazi pihenés alapjait.Jövőre készülünk ismét Önökhöz!
Jó munkát és egészséget kìvánunk Önöknek

Járay Zsuzsa
Selymes Andrea

Kedves Enikő!

Köszönjük szépen a szìvélyes vendéglátást minden kedves,szorgos kéznek!Ilyen családias kiszolgálásban már régen volt részünk.Betekintést nyerhettünk az igazi házi Erdélyi konyha relytelmeibe,melyet külön köszönünk!Jövőre reméljük szintén tudunk menni Önökhöz!
További sok sikért kìvánunk és jó egészséget!

Kedves Enikő!
Már második alkalommal voltunk nálatok. Hálásan köszönjük a szíves vendéglátást, a szeretet teljes fogadtatást, a családias légkört,és a késő éjszakákig való fáradozást,melyet értünk tettél. Legszívesebben soha nem jöttem volna haza. Hiszen nálatok, a csodák és az angyalok földjén bárki otthon érezheti magát.Remélem még nagyon sokszor fogunk találkozni,és nálatok kipihenhetjük magunkat.
Csak ajánlani tudom mindenkinek az ANITA VENDÉGHÁZAT. Aki teheti látogasson el erre a csodás helyre.

Nem vagyok a szavak embere,nem vagyok beszédes,és az én számból nem hangzanak úgy a szavak,mint amikor leírom őket. Fogadd szeretettel e kis verset,melybe köszönetképp beletettem a lelkemet. Sok puszi :Timi

Mikor először láttam túlcsordult a lelkem,
nem jutottam szóhoz, álltam és könnyeztem,
éreztem, hogy örökre magával ragadott,
ily gyönyörűséget, csak Isten alkothatott.
A magas hegygerincen erős fenyők állnak,
mintha a múlt élő szobrai volnának,
örökzöld ágaik, oly magasra nőnek,
délcegek és büszkék, az egekig felérnek.
A kopár bércek felett vándorfelhők szállnak,
olykor egy magas szirten fáradtan megállnak,
ha eljő az alkonyat, hűvös szelek járnak,
suttog a fenyves, hajolnak az ágak,
mikor a büszke Kárpátoknak búcsút int a nap,
a hegygerinc az égtől álomcsókot kap.
Felölti az égbolt bíborszín ruháját,
szívem elfelejti minden nagy fájdalmát,
csordultig merítem lelkem e csodával,
Erdély gyönyörű, nyugodt, varázsával.
Ha láthatom a Kárpátok magas vonulatát,
vagy az Olt kanyargó, hűvös vízfolyamát,
Lelkemben az idő megáll néhány hétre,
és azt kívánom, bárcsak, sose lenne vége!
Annyira vágyom rá, hogy újra láthassam,
hogy e gyönyörű vidéket ismét bejárhassam,
olyan, mintha lelkem ide hazajárna,
e csodálatos, érintetlen, vadregényes tájra.

Seres Timea
Márki István
Kedves Enikő!
2014-évben ismét csodaszép kirándulásban volt részünk, a Békény patak partján lévő Anita vendégházban. Köszönjük szépen azt a csodás vendéglátást, amibe részünk lehetett, és részesítettél minket. Bizonyosak vagyunk abban, hogy jövőre ismét meglátogatunk Titeket. Sok új csodás élménnyel gazdagodtunk. Üdvözlünk Titeket. Puszi mindenkinek. Ui. Aki teheti keresse fel az Anita vendégházat, mert ekkora odaadással és emberséggel ritkán találkozik az ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Csodás emberek, csodás környéken, aki pihenni vágyik feltétlenül járjon arra.
Puszi Enikő. Külön puszi Lacikának. / Andika küldi. :-) /

Kedves Enikő!

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást.
A család és baráti körben mindenkinek melegen ajánljuk önöket.
Felejthetetlen élmény volt ez a 3 nap.
Remélem mihamarabb viszont látjuk egymást.
Üdvözlettel:Gajdán család

Gajdán Adrienn
Irinel
Locatiee excelenta, peisaj de vis, amabilitate si confort de inalta clasa. Ne-am simtit extraordinar si vom reveni cu siguranta. Preturi foarte accesibile intr-un cuvannt, merita sa va cazati aici macar odata. Irinel &CO.
Kedves Enikő! Nagyon szépen köszönjük a szíves, baráti vendéglátást. nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Még alig értünk haza, de már mennénk is vissza Benistől.
Margit
Iszló Margit
Auguszt Péter

Szia Enikő!

Boldog névnapot szeretnénk kívánni Neked. Isten éltessen. (nem tudtam, hogy Ancsi írt Neked, csak most hogy én is beléptem) Egyébként tényleg jól éreztük magunkat....a keveredések ellenére is :)

Péter és Anita

Három csodálatos napot töltöttünk (35 tagú csapat) az Anita (+Enikő, +Kisház) vendékházban, mint kulcsos házban, 2013 aug 30 - szept 1 között. Nagyraértékeltük Enikő rugalmas hozzáállását a külön kéréseinkhez. Az Anita vendégház ebédlője kiválóan alkalmas volt benti játékokhoz egy ekkora csapat részére. Igénybe vettük a gulyásozási és flekkenezési lehetőségeket is. Már a vendégház környezete is kielégítő lett volna, de tetéztük ezt egy Likastető és Csofronka túrákkal. Voltak akik a Gyilkostóhoz, és a Békási szoroshoz látogattak el.
Kátai Zoltán
Schvarcz Anita

Kedves Enikő!

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Gyönyörű környezetben, kedves kis szobánkban:-) Nagyon finomakat ettünk! Igazán jó emlékkel gondolunk rátok! Még egyszer köszönjük a szíves vendéglátást! Puszilunk Anita és Péter Pécsről

Kedves Bajkó család!

2010-ben és 2013.augusztusban is a vendégeitek lehettünk, aminek nagyon örültünk. Mindkét alkalommal NAGYON jól éreztük magunkat, tökéletes a szállás, a vendéglátás és az ellátás is. Rettenetesen jól éreztük magunkat.
A terepjárós hegyi túra is nagy élményt jelentett nekünk. Addig számunkra ismeretlen oldalát láttuk a hegyeknek és a Gyilkos tónak.
Még egyszer köszönünk mindent és reméljük, hogy harmadszor is fogunk találkozni.
Szeretettel gondolunk RÁTOK:
Mari és Tibi Taksonyból

Szabóné Gyurkó Mária
Hajdu-Dudás Mária és Hajdu Zoltán

Drága Vendéglátóink!

Feledhetetlen hetet töltöttünk Nálatok, melyért ezúton mondunk köszönetet.
A vendégház elhelyezkedése ideális, 50 km-es körzeten belül hónapokra találnánk látnivalókat és programokat.
Ottlétünk során bőséges és különlegesen finom ételeket fogyasztottunk.
Kedves Enikő, köszönjük, hogy amikor visszatértünk a Hargita-beli kalandunkról éjfél után, a vacsora akkor is az asztalon várt minket az elmaradhatatlan áfonyalikőrrel édesítve.
Olyan szeretetteljes fogadtatást, melyben Nálatok részesültünk, még nem tapasztaltunk.
Példaként gondolunk a székely magyarok önzetlen, szeretettel teli, becsületes világára.
Szeretettel: Marcsi és Zoli

2006-ban és 2013-ban töltöttünk hosszabb időt az Anita Vendégházban.
Nagyon jól éreztünk magunkat mindkét esetben. Ennek legfőbb bizonyítéka, hogy újra szeretnénk visszatérni.
Nemcsak az elhelyezés volt számunkra teljesen megfelelő! Enikő háziasszony figyelmessége, és tökéletes főztje újra és újra levett a lábunkról.
Ezúton ismételten köszönünk minden jót, ami feledhetetlenné tette nyaralásunkat.
Vájer József
Jordáki-Vaszula Bernadett
Kedves Vendéglátóink!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Máris mindannyian visszavágyunk, hazafelé farkas éhesen az "Örmény levesről" álmodoztunk :) Nagyon finom volt minden, jól éreztük magunkat! 5 napot töltöttünk el ebben csodás környezetben ,tele finomságokkal és kedvességgel! Tele vagyunk élményekkel és energiával! Reméljük jövőre újra találkozunk :) Üdvözlettel a 8-as csipet-csapat Érdről :)
Nemrég jöttünk haza,még frissek az élmények,de máris visszavágyunk MESEORSZÁGBA!Nagy kanállal faltuk a látnivalókat és a töltött káposztát,ami nagyon finom volt.Szeretnénk jövőre 52 hetet eltölteni ezen a csodálatos helyen,ahol nem idegenként,hanem magyarként lehettünk vendégszerető magyarok
között!Üdvözlünk benneteket és pusziljuk Lacikát!Anikó és Sándor Miskolcról.
Anikó, Sándor
Vas Sándor
Drága vendéglátóink.
Alig telt el egy nap már hiányzik
a kedvességetek és az odaadás amiben nálatok részesültünk.Példát mutattatok, hogy a vendéglátást lehet magas színvonalon tisztességesen
művelni.
A terep autózás szerintem mindenki részére örök emlék marad, a bónusz esztena látogatással együtt .
És végül,a mi szeretett LACIKÁNK akit folyamatosan emlegetünk és még sokáig fogunk is ahányszor magos csokit látunk.
Mindenkinek ajánlani tudom ezt a kedves családot és a szállás nyújtotta minden jót.
Üdvözletünket és ölelésünket küldöm ezennel is a Karcagiak.
Puszi LACUS.
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat!!Most sem csalódtunk!Jövőre megyünk :-)
Üdv Andi,Józsi
Horváth Andrea

About usGalleryBookingAttractionsGuestbookContact
Partners: Tig-Rad SystemSekler product